News Flash:

Cum se face salamul de biscuiti

3 Iulie 2013
2769 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g unt
500 g biscuiti
100 g zahar pudra
3 oua
50 g cacao
2 plicuri zahar vanilat
50 g stafide si putin rom pentru ele

Mod de preparare:

Mod de preparare: Untul se freaca cu zaharul, pana devine o spuma. Se adauga galbenusurile, cacaoa, zaharul vanilat si biscuitii taiati marunt (eu ii dau prin mixer la nivel mai mare) si la sfarsit stafidele (scurse), amestecand bine de fiecare data. La sfarsit se inglobeaza albusurile batute spuma.
Aceasta compozitie se intinde in lung, pe celofan sau folie de aluminiu, pe care puteti presara inainte putin zahar pudra. I se da forma de salam si se ruleaza strans. Se da la rece pana a doua zi si se taie felii. De preferat sa taiati cat credeti ca mancati si restul sa tineti la rece. 

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt zahar pudra cacao zahar vanilat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1483 viz    0 com
1286 viz    0 com
1014 viz    0 com
1238 viz    0 com
1006 viz    0 com
1500 viz    0 com
1281 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1623 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025195 (s)