News Flash:

Cum se face rulada cu mozzarella si spanac

21 Martie 2012
2624 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Rulada cu mozzarella si spanac
Ingrediente:

doua linguri parmezan
200 g spanac
5 oua
jumatate mozzarella
un picut de sare

Mod de preparare:

Fierbem spanacul, dupa care il scurgem bine de apa. Zbatem ouale, adaugam parmezanul si amestecam bine ingredientele. Luam o foaie de hartie de copt, o udam bine, scurgem si scuturam hartia de apa si captusim cu ea o tava nu prea mare, in care rasturnam compozitia de oua. In cuptorul preincalzit in prealabil la 180 de grade, bagam blatul de oua pentru circa 10 minute. Spanacul il taiem marunt si adaugam un picut de sare. Taiem si mozzarella cuburele micute si umplem blatul. Rulam foaia, o invelim in hartie de copt pe care o rulam, iar la capete rasucim hartia ca cea de la bomboane, iar capetele le bagam sub rulada. Dam rulada din nou la cuptor, de data aceasta pentru 15 minute. Desfacem hartia si taiem felii.
Rulada cu mozzarella si spanac pregatita de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

parmezan spanac oua mozzarella sare rulada
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1937 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025747 (s)