News Flash:

Cum se face repede o supa de pui

8 Octombrie 2014
3904 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cani piept de pui, fiert taiat cubulete mici
1 ceapa mare, tocata marunt
4 catei de usturoi, tocati marunt
1 lingura ulei de rapita (sau de masline)
4 cani supa de pui
2 conserve de fasole boabe, scurse de zeama
2 conserve rosii taiate cubulete
2 ardei iuti chipotle
3 cani porumb congelat
¼ lingurita piper
½ cana smantana
1 lingurita cumin macinat
¼ cana patrunjel tocat
sare

Mod de preparare:


Taia ardeii chipotle pe jumatate si indeparteaza semintele, apoi toaca-i foarte marunt. Intr-o oala incapatoare adauga uleiul, si ceapa si caleste pana cand ceapa devine sticloasa. Adauga apoi usturoiul si ardeiul si caleste totul inca un minut. Adauga supa, fasolea, rosiile, porumbul, piperul si cuminul si lasa totul sa fiarba timp de 20 minute.

Adauga puiul si asezoneaza cu sare dupa gust. Lasa supa sa dea in clocot inca doua minute apoi indeparteaza oala de pe aragaz si adauga patrunjelul. Serveste supa calda, garnisita cu smantana. Merge de minune cu felii de paine prajita.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

supa pui retete bors culinar ghid culinar sfaturi gatit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1497 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012846 (s)