News Flash:

Cum se face ratatouille

19 Decembrie 2013
2641 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ceapa
2 catei de usturoi
6 rosii
ierburi de Provence uscate
ulei de masline
1 vanata mare
1-2 dovlecei
1 ardei rosu
1 ardei galben
sare
piper
ierburi de Provence


Mod de preparare:

Intr o tigaie in uleiul incins calim ceapa si usturoiul. Cand ceapa devin translucida adaugam rosiile pe care inainte le am oparit,decojit si taiat cubulete. Lasam sa fiarba bine pana sosul se leaga putin. Adaugam sare, piper si ierburi Provence dupa gust.
Calim pe rand legumele taiate rondele. Nu le tineti foarte mult pe foc!
Asezam legumele intr un vas de yena rotund, alternandu-le. Eu am inceput cu vanata, apoi dovlecel, ardei rosu si ardei galben. La final punem o lingura ulei de masline, presaram ierburi de Provence, acoperim cu un capac si dam la cuptor timp de 15-20 minute la foc potrivit. Servim cu putin sos deasupra. Se pot servi calde sau reci.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1266 viz    0 com
2511 viz    0 com
1250 viz    0 com
2384 viz    0 com
1526 viz    0 com
1527 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1526 (s) | 25 queries | Mysql time :0.015281 (s)