News Flash:

Cum se face pulpa de vita cu sos de usturoi

20 Aprilie 2017
1879 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg pulpa de vitel
2 cepe
10 catei usturoi
4 linguri ketchup picant
2 linguri boia dulce
1 lingura cimbru
sare
patrunjel verde
ulei

Mod de preparare:

Pulpa de vita am taiat-o felii potrivit de groase pe care le-am batut cu ciocanul pentru snitele, apoi le-am taiat in bucati de cca 3-4 cm.
Intr-o cratita am pus putin ulei si am prajit pe toate partile bucatile de carne. Am adaugat ceapa tocata marunt si cateii de usturoi feliati. Am pus 2 litri de apa calduta si am lasat sa fiarba. Intre timp am spumat de cate ori a fost cazul. Ketchupul, boia, cimbrul si sarea le-am amestecat si le-am pus peste carne. Am acoperit am am lasat sa fiarba cca 2 ore, completand cu apa daca mai este cazul. Cand carnea a fost gata, iar sosul a scazut putin, am adaugat patrunjel tocat si am oprit focul.
Am servit cu piureu de cartofi si gogosari murati.

sursa: sim0na-world

ketchup picant boia dulce cimbru patrunjel verde cratita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1719 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019285 (s)