News Flash:

Cum se face prajitura ungureasca?

6 Mai 2014
2129 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 cani de faina
1 cana de lapte batut
1 cana de zahar brun
1 lingurita de scortisoara macinata
1 cana de zahar
1 cana de unt
1 lingurita de praf de copt
1/4 lingurita de sare

Mod de preparare:

Amesteca faina cu zaharul, cu untul, cu zaharul brun si cu sarea. Opreste o cana din acest amestec si pune-o separat. Amesteca laptele batut cu ouale si praful de copt si incorporeaza compozitia in mixul cu faina. Pune aluatul intr-o tava unsa si adauga compozitia pastrata in cana deasupra. Presara scortisoara macinata si coace prajitura in cuptorul preincalzit la 175 de grade timp de 45-50 de minute.
Prajitura ungureasca este gustarea perfecta pentru cafeaua de dimineata, dar poate fi servita si alaturi de un ceai sau de un pahar de lapte cald.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete dulciuri retete internationale retete prajituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

979 viz    0 com
5045 viz    0 com
955 viz    0 com
2118 viz    0 com
957 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1622 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013543 (s)