News Flash:

Cum se face prajitura cu portocale si frisca

23 Februarie 2012
3703 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura cu portocale si frisca
Ingrediente:

150 g faina
frisca
150 g unt topit
3 lingurite coaja de lamaie rasa
180 g zahar
310 ml lapte
4 oua (galbenusurile separate de albusuri)
1 plic praf de copt
80 ml fresh de portocale
zahar pudra

Mod de preparare:

Ungem un vas yena cu unt sau ulei, incingem la 175 de grade cuptorul, dupa care amestecam zaharul pudra cu coaja de portocale, unt si galbenusuri. Incorporam apoi faina, sucul si laptele. Cu un mixer electric se bat albusurile spuma. Incorporam apoi spuma de albusuri in aluat si amestecam usor. Turnam compozitia in vasul pregatit. Asezam vasul intr-un alt vas termorezistent pe care-l umplem cu apa pana la jumatate si bagam la cuptor pentru o jumatate de ora. Se scoate din cuptor, se presara cu zahar pudra si se serveste cu frisca.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina frisca unt zahar lapte oua galbenusurile albusuri zahar pudra
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1409 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029507 (s)