News Flash:

Cum se face prajitura cu ness

22 August 2013
6178 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
6 oua
2 cani zahar
2 cani faina
6 linguri de ulei
13 linguri apa fiarta
2 linguri cacao
1 praf de copt

Pentru crema:
un galbenus
o cana de zahar
5-6 linguri de faina
2 linguri de nes
400 ml lapte

Mod de preparare:

Blatul: Albusurile se amesteca cu o cana de zahar si separat galbenusurile cu cealalta cana, uleiul, cacaoa si praful de copt, se unesc cele doua compozitii, se toarna apa fiarta si faina concomitent. Se coace in tava adanca si apoi se taie si la jumatate se pune crema de ness.

Crema: Se amesteca ingredientele pe foc pana se ingroasa. Se da la racit apoi se pun 150 gr unt.

Deasupra se pune o glazura de cacao.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar apa fiarta cacao galbenus faina nes
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1880 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031260 (s)