News Flash:

Cum se face porumbul la gratar cu topping mexican

14 August 2017
608 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 stiuleti de porumb
6 linguri de unt, nesarat
2 lingurite boia de ardei iute
1/4 cana parmezan
1/4 cana frunze de coriandru
sucul proaspat stors de la doua lime

Mod de preparare:

Frige porumbul pe gratar sau direct pe jar, dupa preferinte. Cand este gata, unge fiecare porumb cu o lingura de unt, adauga-i pe un platou si lasa-i sa se racoreasca putin. Cand nu mai sunt fierbinti presara peste acestia boiaua, branza si coriandrul apoi adauga suc de lime dupa gust. Serveste imediat.

preluat de pe acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1826 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018317 (s)