News Flash:

Cum se face placinta cu spanac si branza

29 Martie 2018
939 Vizualizari | 0 Comentarii

Nu ne mai saturam de placentele cu verdeata de sezon. Spanc, leurda, urzici, salata si ceapa verde, toate te ademenesc de pe tarabe si nu stii ce sa prepari mai degraba. Intre o supa de urzici si o salata cu leurda si nasturasi, te poftim la o placinta cu spana si branza, buna sa te lingi pe degete, nu alta!

Placinta cu spanac si branza – Ingrediente (12 portii):

  • 8 foi placinta
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 1 kg spanac congelat
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 oua
  • 1/2 cana branza
  • dulce
  • 1 cana telemea
  • rasa
  • sare
  • piper
  • ulei

Citeste si Supranumita si "planta mileniul 3" - Care e vedeta dintre verdeturile minune ale primavarii. Consumul ei inseamna multe beneficii pentru sanatate

Placinta cu spanac si branza – Cum se prepara:

Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc pana devin aurii. Se adauga spanacul si patrunjelul tocat marunt si se lasa sa fiarba la foc mic cateva minute, amestecand continuu, apoi se lasa sa se raceasca. Intr-un bol, se bat ouale, se adauga branza dulce, telemeaua si amestecul de spanac. Se condimenteaza cu sare si piper.

Se imparte in doua amestecul de spanac. Se intinde o foaie de placinta in tava unsa, se stropeste cu putin ulei si se repeta operatiunea cu alte doua foi. Se intinde jumatate de amestec de spanac, se stropeste cu ulei si se pun doua foi, stropindu-le pe fiecare cu ulei. Se pun restul de spanac si celelalte foi. Se coace in cuptorul preincalzit circa 40 de minute. Se taie cat este fierbinte.

preluat de pe clickpoftabuna

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1636 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021166 (s)