News Flash:

Cum se face plachia de novac

18 Octombrie 2013
1272 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 medalioane de novac
6 rosii sau 500 gr
6 cepe potrivite
200 ml suc de rosii
200 ml vin alb
100 ml ulei
100 gr faina
2 ardei grasi rosii
patrunjel verde
sare
piper
3 foi de dafin

Mod de preparare:

Curatam, spalam si taiem julienne ceapa si ardeii. Punem ceapa la calit la foc domol pana se inmoaie bine. Curatam si uscam cu un prosop absorbant de bucatarie pestele. Saram si piperam rondelele de peste, apoi le tavalim prin faina. Incingem uleiul si prajim pestele pe ambele parti pana se rumenesc frumos. Scoatem pestele si il punem pe hartie absorbanta pentru a scapa de surplusul de ulei. Spalam rosiile,le curatam si le taiem pe jumatate,apoi jumatatile in feliute subtiri. Intr-un vas de sticla termorezistent punem 1/3 din ceapa calita, 3 rosii taiate, jumatate din sucul de rosii iar deasupra rondelele de peste. Adaugam restul de ceapa, rosiile, sucul si vinul. Potrivim de sare, adaugam in vas si foile de dafin. Dam la cuptor circa 35-40 de minute. Servim plachia calda presarata cu patrunjel proaspat deasupra.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

plachie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

921 viz    0 com
1489 viz    0 com
1785 viz    0 com
2485 viz    0 com
1016 viz    0 com
1510 viz    0 com
1306 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1431 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013271 (s)