News Flash:

Cum se face plachia de crap cu legume

25 Mai 2017
1414 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 crap salbatic de 3,5 kilograme
2 cepe
3,4 ardei gras
1 kg rosii
usturoi
ardei iute
marar
patrunjel
ulei de masline
sare
piper

Mod de preparare:

Pestele se condimenteaza cu sare, piper si lamaie, dupa care se unge cu uleiul de masline, se aseaza pe gratar din betisoare si se coace timp de 20, 30 de minute.
Legumele se toaca si se adauga peste peste, lasandu-se la fiert inca 15-20 de minute.
Se presara cu verdeturi si se serveste cu mamaliguta.

sursa: a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

crap salbatic ardei gras mamaliguta
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1735 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020445 (s)