News Flash:

Cum se face pizza de casa

28 Mai 2012
18471 Vizualizari | 0 Comentarii
Pizza de casa
Ingrediente:

faina cat cuprinde
1 ou
1/2 cub de drojdie
un pahar de lapte (cam 150-200 ml)
un pahar de bere
sare

Mod de pregatire:

Se face mai intai maiaua din drojdie si lapte caldut. In vasul de framantat se adauga putina faina (se face ca un crater) in care se pun oul, maiaua, sare si berea. Se framanta bine si se adauga treptat faina pana se ajunge la consistenta dorita. Se lasa putin aluatul sa se odihneasca, apoi se intinde, se tapeteaza tava cu faina si se asaza blatul. Toppingul e dupa preferinta: sos de rosii, cascaval ras, ciuperci, ardei gras rosu, carnati, bacon, masline, apoi putin cascaval ras deasupra.
Se lasa cuptor pana cand este gata (in functie de puterea cuptorului), aproximativ 20 minute.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina drojdie lapte bere sare tava cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3969 viz    0 com
1752 viz    0 com
1409 viz    0 com
5415 viz    0 com
2237 viz    0 com
3283 viz    0 com
3598 viz    0 com
3029 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1521 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013524 (s)