News Flash:

Cum se face piureul de morcovi

28 Martie 2013
2925 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 kg morcovi
40 g margarina
½ nucsoara
2 linguri ulei de masline
2 linguri zahar brun
325 supa de pui
sare

Mod de preparare:

Incingem uleiul si margarina intr-o oala la foc mediu si punem la calit morcovii. Adaugam zaharul si nucsoara si amestecam timp de 5 minute. Turnam1/2 din cantitatea de supa si lasam sa fiarba timp de 15 minute, dupa care adaugam si restul de supa si mai fierbem inca 15 minute. Procesam supa cu morcovii intr-un blender. Adaugam sare dupa gust. Se poate servi cu nucsoara presarata pe deasupra.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi margarina nucsoara zahar brun foc mediu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

11859 viz    0 com
1648 viz    0 com
1590 viz    0 com
1839 viz    0 com
1453 viz    0 com
2021 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1563 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016932 (s)