News Flash:

Cum se face piureul cu branza ricotta

13 Februarie 2012
2740 Vizualizari | 1 Comentarii
Piure cu branza ricotta
Ingrediente:

140 g branza ricotta
700 g cartofi
160 ml lapte
sare

Mod de preparare:


Cartofii se curata, se spala, se fierb, dupa care se pun la scurs. Apoi se pun intr-un bol mai mare, impreuna cu ricotta si lapte si se piseaza, pana cand rezulta un piure. Inainte de servire se potriveste de sare.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza ricotta cartofi lapte sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

CharlesLouff  | #1409
wh0cd644294 diflucan buy cephalexin 500mg
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1908 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015744 (s)