News Flash:

Cum se face pieptul de pui cu limette si cartofi

14 Februarie 2012
2257 Vizualizari | 0 Comentarii
Piept de pui cu limette si cartofi
Ingrediente:

1 piept de pui
500 g cartofi
8 felii bacon
1 limette
2 linguri ulei
2 linguri smantana
1 catel de usturoi
1 lingura verdeata tocata (patrunjel, busuioc, rozmarin)
sare
piper
boia
 
Mod de preparare:


Spalam lamaia cu apa fierbinte, apoi o stergem si radem coaja. Amestecam intr-un castronel coaja rasa, verdeata tocata, usturoiul tocat, smantana. Condimentam cu sare si piper. Fructul de limette il taiem felii. Pieptul il taiem in 2 si apoi fiecare jumatate iarasi in 2. Taiem pe orizontala o bucata de piept si o umplem cu amestecul de mai sus.Invelim pieptul cu grija in bacon.Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem felii. Ii punem in tava si ii amestecam cu 2 linguri de ulei . Asezam pieptul de pui printre feliile de cartofi, punem jumatate din feliile de limette si coacem in cuptorul incins la 200 de grade timp de 30 de minute. Inainte cu 5 minute de-a fi gata presaram pe cartofi putina boia.
Piept de pui cu limette si cartofi pregatit de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi bacon limette ulei smantana usturoi verdeata patrunjel busuioc
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1401 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012626 (s)