News Flash:

Cum se face pelteaua de mure

10 Decembrie 2013
2440 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg de mure
1 kg zahar
500 ml apa plata

Mod de preparare:

Murele se pun la foc intr-o cratita cu apa cat sa le acopere si se lasa sa fiarba circa 30 minute. Dupa ce au fiert, se trec printr-un sifon si se storc pana ce a iesit toata zeama. Se lasa sa se limpezeasca, apoi se pune la fiert cu un kilogram de zahar. Se toarna in borcane, acestea se acopera cu celofan si se mai fierb la bain marie 30 minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1817 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030609 (s)