News Flash:

Cum se face pateul hamburghez

30 Mai 2012
2168 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g carne de vita tocata
900 g aluat de foetaj
2 linguri de ulei
2 linguri smantana
2 linguri cu pasta de rosii
un ou intreg
un galbenus
2 catei de usturoi
2 linguri cu lapte
o ceapa
o legatura de patrunjel verde
piper
sare

Mod de preparare:

Toaca carnea si taie marunt toate celelalte ingrediente. Lasa aluatul sa se dezghete (daca este congelat).Incinge ulei intr-o tigaie si prajeste carnea impreuna cu ceapa si usturoiul. Adauga pasta de rosii si condimentele, apoi da deoparte si lasa sa se raceasca. Adauga oul intreg, smantana si patrunjelul verde tocat. Incinge cuptorul. Taie aluatul in patrate si pune pe fiecare bucatica cate o lingura cu umplutura. Unge marginile cu galbenusul amestecat cu lapte, pliaza si apasa cu degetele ca sa se lipeasca. Asaza pateurile pe o tava unsa. Da-le si pe ele, pe  deasupra, cu galbenus si lapte, si coace-le circa 25 de minute.

sursa: eva
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ulei smantana galbenus usturoi lapte ceapa patrunjel verde pipersare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3463 viz    0 com
4129 viz    0 com
5322 viz    0 com
18317 viz    0 com
3860 viz    0 com
1640 viz    0 com
1339 viz    0 com
5313 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1595 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019110 (s)