News Flash:

Cum se face pateul din ficat de pasare

11 Martie 2013
2880 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g ficat pasare
200 g unt
200-300 g ceapa
ienibahar
60 g ulei
100 ml smantana groasa dulce
nucsoara
coriandru
piper
sare

Mod de preparare:

Ceapa tocata marunt se caleste 10-15 minute in ulei, la foc mic, intr-o tigaie. Se pune, apoi, ficatul taiat in felii, si se adauga condimentele macinate. Ficatul se frige acoperit, la foc mic, numai 10 minute. Dupa 5 minute, se intoarce pe partea cealalta si se amesteca in ceapa, avand grija sa nu se arda. Nu se pune apa. Ficatul rece se trece prin masina de tocat, impreuna cu ceapa si cu tot sosul. Untul se freaca pana devine moale si se adauga pasta de ficat si smantana; se potriveste gustul cu sare fina. Pateul se da la frigider inainte de servire.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ficat pasare unt ceapa ienibahar ulei nucsoara coriandru piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2345 viz    0 com
4125 viz    0 com
2609 viz    0 com
2389 viz    0 com
1795 viz    0 com
1767 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1633 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015229 (s)