News Flash:

Cum se face pateul de somon

23 Aprilie 2013
1933 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g somon afumat
125 g mascarpone
85 g maioneza
1 lingura de marar taiat marunt
1 lingurita suc de lamaie
1 lingura de crema de hrean
1 lingurita de mustar
1 legatura de ceapa verde

Mod de preparare:


Asaza intr-un castron somonul si mixeaza-l pana cand capata compozitia unei paste. Transfera-l apoi intr-un castron mare si adauga peste el mascarpone, maioneza, ceapa verde taiata marunt, mararul, sucul de lamaie, hreanul si mustarul, apoi amesteca bine. Adauga la final sare si piper dupa gust, acopera vasul cu folie si pune-l la frigider aproximativ trei ore.
Pateul de somon se serveste rece, in boluri micute, decorat cu o crenguta de marar.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015356 (s)