News Flash:

Cum se face pastravul cu vin si verdeturi

17 Februarie 2012
1951 Vizualizari | 0 Comentarii
Pastrav cu vin si verdeturi
Ingrediente:

3 buc. pastrav
1/2 pahar de vin alb sec
1 ceapa mica
cateva fire de ceapa verde
1/2 legatura patrunjel verde
50 g unt
piper
sare

Mod de preparare:


Se curata si se spala bine pestii, apoi se sterg cu un servet si se sareaza/pipereaza, atat in exterior cat si in interior. Verdeturile si ceapa se toaca marunt si se amesteca intr-un castronel. Ungem un vas termorezistent cu jumatate din cantitatea de unt, presaram tot jumatate din cantitatea de verdeturi, apoi asezam pestii, ii ungem cu restul de unt si punem deasupra restul de verdeata. Turnam vinul si coacem la cuptorul incins, timp de 20 min la foc mic. Se pot servi cu felii de lamaie si cartofi natur.
Pastrav cu vin si verdeturi pregatit de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pastrav ceapa ceapa verde patrunjel verde unt piper sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1573 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021607 (s)