News Flash:

Cum se face pastravul cu vin si verdeturi

17 Februarie 2012
1894 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6550 RON (-0.0039)
USD: 3.9774 RON (-0.0290)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Pastrav cu vin si verdeturi
Ingrediente:

3 buc. pastrav
1/2 pahar de vin alb sec
1 ceapa mica
cateva fire de ceapa verde
1/2 legatura patrunjel verde
50 g unt
piper
sare

Mod de preparare:


Se curata si se spala bine pestii, apoi se sterg cu un servet si se sareaza/pipereaza, atat in exterior cat si in interior. Verdeturile si ceapa se toaca marunt si se amesteca intr-un castronel. Ungem un vas termorezistent cu jumatate din cantitatea de unt, presaram tot jumatate din cantitatea de verdeturi, apoi asezam pestii, ii ungem cu restul de unt si punem deasupra restul de verdeata. Turnam vinul si coacem la cuptorul incins, timp de 20 min la foc mic. Se pot servi cu felii de lamaie si cartofi natur.
Pastrav cu vin si verdeturi pregatit de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pastrav ceapa ceapa verde patrunjel verde unt piper sare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1585 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020114 (s)