News Flash:

Cum se face pasta din peste

5 Iunie 2013
2078 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg scrumbii sarate sau afumate
150-200 g maioneza sau unt
1 lingurita ceapa fin rasa
piper
zeama de lamaie
sare

Mod de preparare:

Pestele se desareaza in apa rece, circa 8 ore, apoi se scot pielea si oasele. Carnea se trece prin masina de tocat, iar pasta obtinuta se amesteca bine cu maioneza sau untul si cu ceapa. Se sareaza, daca mai este necesar si se potriveste gustul cu zeama de lamaie si (optional) putin piper macinat. Pasta se intrebuinteaza pentru tartine, sandvisuri.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

scrumbii sarate maioneza tartine sandvisuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2747 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014331 (s)