News Flash:

Cum se face pasca poloneza

7 Mai 2012
7888 Vizualizari | 0 Comentarii
Pasca poloneza
Ingrediente:

Pentru aluat:


1 pahar faina
un plic praf de copt
1/2 pahar zahar pudra
1 ou
100 gr margarina sau unt
2 linguri cacao
zahar vanilat
1 pahar lapte

Pentru umplutura:

500 gr branza de vaci
2 linguri faina
2 oua
1 pahar zahar pudra
80 gr margarina pt. creme sau unt
zahar vanilat
coaja rasa de lamaie si portocale
100 gr stafide inmuiate in rom sau coniac

Pentru glazura:

1 lingura cacao
 3 linguri apa
4 linguri zahar
1 lingura unt

Mod de preparare:

Aluat:

Freci margarina cu oul si cu zaharul, adaugi faina in care ai amestecat in prealabil cacaoa si praful de copt, zaharul vanilat si laptele. Se obtine un aluat ca de consistenta celui de chec, poate un pic mai consistent. Freci untul cu galbenusurile si cu zaharul, adaugi branza, faina si mirodeniile. La final, adaugi albusurile batute spuma si stafidele. Ungi tava cu ulei si o tapetezi cu faina sau hartie de copt. Pui 3/4 din aluat si dai la cuptor pana se intareste (circa 10 min.). Pui si crema de branza, apoi restul de aluat si dai din nou la cuptor, unde trebuie sa stea in jur de 40 minute.

Glazura:

Fierbi toate ingredientele, iar cand pasca s-a racit, torni glazura si o intini cu un cutit.
Pasca poloneza a la Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina zahar pudra margarina unt cacao zahar vanilat lapte oua coniac apa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6463 viz    0 com
2668 viz    0 com
2070 viz    0 com
2377 viz    0 com
2969 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1813 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034507 (s)