News Flash:

Cum se face pasca fara aluat - Reteta de la Teo Trandafir

25 Aprilie 2019
2679 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti

Ingrediente:

  •  stafide
  •  4 fiole aroma de vanilie sau de rom
  •  350-400 g zahar sau indulcitor
  •  10 oua sau 30 de oua de prepelita (pentru ca nu au colesterol)
  •  200 ml smantana lichida
  •  1 kg branza de vaci

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul. Intr-un vas mare, cu ajutorul unui mixer, se adauga ingredientele treptat, amestecand continuu la viteza medie. Se amesteca totul foarte bine pana se omogenizeaza compozitia.
Se toarna totul intr-un vas de yena sau intr-o tava care nu lipeste (rotunda, de preferat) si se da la cuptor.
Aveti grija ca aceasta compozitie de pasca fara aluat va creste, asa ca nu umpleti vasul pana la refuz.
Viteza mixerului trebuie sa fie mica sau medie.
Daca nu vreti sa folositi zahar pentru pasca fara aluat, puteti folosi un indulcitor natural, de exemplu stevia sau eritritol, insa cantitatea trebuie ajustata pentru ca acestea nu au aceeasi putere de indulcire ca zaharul. Aveti grija ca pe ambalaj sa se mentioneze ca indulcitorul poate fi gatit la temperaturi inalte.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pasca aluat teo trandafir reteta pasca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1801 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020394 (s)