News Flash:

Cum se face painea umpluta?

25 Decembrie 2014
3784 Vizualizari | 0 Comentarii
paine umpluta cu macrou
Ingrediente:

o bagheta lunga
un pachetel de macrou afumat
un pachet de unt
albusuri fierte
1 pumn de masline
muraturi asortate
sare
piper

Mod de preparare:


Curata macroul de oase, apoi taie albusurile cubulete mici, la fel maslinele si muraturile. Pe cele din urma stoarce-le. Amesteca totul cu pachetul de unt moale, condimenteaza cu sare si piper si umple baghetele dupa ce, in prealabil, ai scobit miezul. Cand sunt gata, taie bagheta rondele. Ideal e ca acest aperitiv sa fie servit a doua zi, insa poate fi pus pe masa si imediat daca umplutura are o consistenta mai densa.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

macrou afumat masline muraturi asortate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1650 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025223 (s)