News Flash:

Cum se face painea marocana?

13 Martie 2014
2329 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

210 ml apa calda
7 g drojdie uscata
2 lingurite miere de albine
1 lingurita sare
300 g faina
225 g faina integrala
4 linguri ulei de masline
1 lingura seminte de susan

Mod de preparare:

Amestecam 125 ml apa calduta cu drojdie, miere si sare. Acoperim vasul si lasam sa stea 5 minute. Intr-un castron amestecam faina si adaugam amestecul cu drojdie, 2 linguri ulei si apa calduta ramasa. Framantam un aluat moale. Transferam aluatul pe o suprafata tapetata cu faina si-l framantam timp de 10 minute. Ungem 2 tavi. Impartim aluatul in doua si il modelam in doua bile pe care le intindem un pic. Aseazam fiecare painica in tava, acoperim cu folie si lasam sa creasca timp de 1 ora. Incingem cuptorul la 200 grade. Ugem painicile cu ulei, presaram semintele de susan pe deasupra si bagam la cuptor timp de 20 de minute. Se serveste calduta.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine marocana retete paine
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1533 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012601 (s)