News Flash:

Cum se face painea integrala de grau

16 August 2012
3892 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

0,5 kg faina integrala de grau
25 g drojdie
1 praf sare gema
1 lingura miere
250 ml apa calduta

Mod de preparare:

Se amesteca mierea cu drojdia si sarea, se adauga apa calda apoi se pune intr-un lighean, peste faina. Se framanta un aluat consistent care se lasa deoparte. Cand a crescut suficient se imparte in 2 sau in 3, se pune tavi tapetate cu hartie de copt si se baga in cuptorul incalzit in prealabil. In maximum 50 de minute va rezulta o paine gustoasa.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

drojdie sare gema miere apa aluat cuptorul incalzit paine gustoasa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1750 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028531 (s)