News Flash:

Cum se face painea cu ulei de masline

12 Februarie 2012
2399 Vizualizari | 1 Comentarii
Paine cu ulei de masline
Ingrediente:

faina cat cuprinde
1 pliculet drojdie
1 cana lapte caldut
sare
1 cana ulei de masline
putin zahar

Mod de preparare:

Zaharul, drojdia si laptele caldut se pun intr-un vas si se formeaza maiaua. Apoi am framantat bine aluatul, La final l-am uns cu putin ulei de masline si l-am lasat sa dospeasca pana si-a dublat volumul. Dupa aceea l-am impartit in doua suluri egale, le-am impletit si asa am format painica. Pe aceasta am pus-o intr-o intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Am copt-o in cuptor la foc mediu, pana a trecut testul scobitorii. Inainte de a o scoate din cuptor cu 5 minute, am uns-o cu putin ulei de masline, pentru luciu.
Paine cu ulei de masline pregatita de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina drojdie lapte sare zahar vas maiaua cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

andreea  | #9
faceti si voi o paine fara gluten si dupa aceea publicatio!din asta din faina de grau stie toata lumea sa faca!astept reteta(pt.cuptorul e la aragaz)multumesc
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1722 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021180 (s)