News Flash:

Cum se face painea cu malai

16 Martie 2012
3664 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine cu malai
Ingrediente:

150 g malai
1 ou
175 g faina
1 lingurita bicarbonat de sodiu
3 linguri seminte de mac
3 linguri seminte de dovleac
75 g branza data prin razatoare
300 ml lapte

Mod de preparare:


Prima data incingem la 180 de grade cuptorul, dupa care ungem o tava de cozonac cu ulei de masline. Intr-un bol amestecam faina cu bicarbonat de sodiu, malai, zahar, semintele, branza si sarea. Oul se bate cu laptele si apoi se incorporeaza in amestecul cu faina. Turnam compozitia in tava pregatita. Presaram cateva seminte de mac pe deasupra si bagam la cuptor timp de 30 minute. Se poate servi cu pilaf simplu.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

malai faina branza lapte cuptor pilaf simplu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1628 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028827 (s)