News Flash:

Cum se face painea afara dospire

9 Iunie 2017
1074 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

280 g faina (650)
250 g iaurt
un ou
un plic praf de copt
o jumatate de lingurita de sare
o jumatate de lingurita de zahar
seminte de susan alb si negru

Mod de preparare:

Se amesteca in prealabil faina cu praful de copt, zaharul si sarea. Apoi se adauga si restul ingredientelor, amstecand bine, fie cu o lingura mare de lemn, fie cu mixerul cu carlige de framantare.

Se tapeteaza o forma de chec cu hartie de copt sau se unge cu putin ulei si se pune aluatul in ea. Se presara deasupra semintele de susan si se da cuptorul incins la 200 de grade C, aproximativ 40-50 de minute. Se verifica si cand painea este rumenita, pentru a fi sigur ca este gata, utilizeaza urmatorul trup: daca tava este lovita pe fund si suna a gol atunci paine este gata.

sursa: teo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina zahar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1771 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017067 (s)