News Flash:

Cum se face orezul cu lapte

9 August 2013
12606 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

o cana cu orez
3 cani cu lapte
75 g de unt fara sare
4 cesti cu zahar
un plic cu vanilie
25 g coaja rasa de lamaie
25 g de coaja rasa de portocala

Mod de preparare:


Orezul cu lapte este un desert delicios, pe care il poti pregati astfel: spala orezul si fierbe-l timp de 10 minute cu o ceasca de apa. Dupa cele zece minute scurge apa. Intr-un alt vas, pune la fiert laptele si coaja rasa de lamaie si portocala.  Cand incepe sa dea in clocot, adauga orezul. Incorporeaza untul, adauga vanilia, zaharul si amesteca-le bine, pana se incorporeaza. Dupa ce s-a topit untul si incepe sa clocoteasca ia-l de pe foc. La final, poti sa presari scortisoara.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez lapte zahar desert delicios
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1716 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031565 (s)