News Flash:

Cum se face omleta spaniola

6 Decembrie 2013
4270 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cartofi mari taiati in sferturi
6 oua
2 lingurite ulei de masline
1 ceapa tocata
sare

Mod de preparare:

Intr-o oala cu apa se pun cartofii si se fierb 15-20 minute. Cartofii se scurg de zeama si dupa racire se taie in feliute. Intr-un castron se bat ouale cu sare. Intr-o tigaie adanca se incalzeste la foc mic uleiul de masline peste care se adauga ceapa si cartofii. Se lasa la foc mic 10-15 minute pana cand ceapa devine aurie. Apoi se adauga ouale si se mai lasa la foc 5 minute. Tigaia se pune intr-un cuptor preincalzit si se mai lasa cateva minute, pana cand omleta capata o culoare aurie. Omleta se serveste fierbinte sau rece, taiata triunghiuri.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

omleta spaniola retete culinare culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1930 viz    0 com
1968 viz    0 com
1507 viz    0 com
2792 viz    0 com
2061 viz    0 com
3295 viz    0 com
1329 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1415 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013693 (s)