News Flash:

Cum se face omleta spaniola

6 Decembrie 2013
4236 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cartofi mari taiati in sferturi
6 oua
2 lingurite ulei de masline
1 ceapa tocata
sare

Mod de preparare:

Intr-o oala cu apa se pun cartofii si se fierb 15-20 minute. Cartofii se scurg de zeama si dupa racire se taie in feliute. Intr-un castron se bat ouale cu sare. Intr-o tigaie adanca se incalzeste la foc mic uleiul de masline peste care se adauga ceapa si cartofii. Se lasa la foc mic 10-15 minute pana cand ceapa devine aurie. Apoi se adauga ouale si se mai lasa la foc 5 minute. Tigaia se pune intr-un cuptor preincalzit si se mai lasa cateva minute, pana cand omleta capata o culoare aurie. Omleta se serveste fierbinte sau rece, taiata triunghiuri.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

omleta spaniola retete culinare culinar bzi retete bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1890 viz    0 com
1925 viz    0 com
1459 viz    0 com
2688 viz    0 com
2033 viz    0 com
3214 viz    0 com
1303 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1611 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019085 (s)