News Flash:

Cum se face omleta de primavara

5 Martie 2012
1780 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (0.0000)
USD: 4.2560 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Omleta de primavara
Ingrediente:

4 oua
3 cartofi potriviti
2 morcovi mici
cam 100 g mazare verde (puteti inlocui cu sparanghel, dovlecel)
50 ml lapte
1 ardei copt si curatat
1 vf cutit praf de copt
sare
100 ml smantana +150 ml apa
1 lingura faina
putin ulei
   
Mod de preparare:

Se spala cartofii, se curata si se taie cubulete. Se fierb in apa cu putina sare timp de 10 minute. La fel se procedeaza si cu morcovii, se fierb iar dupa 5 minute se adauga si mazarea.Separat se bat ouale, se adauga laptele amestecat cu praful de copt si legumele scurse de apa in care au fiert impreuna cu ardeiul tocat. Se incinge putin ulei intr-o tigaie si se toarna omleta. Se coace 10 minute la foc mic. Daca tigaia este de calitate o sa o puteti intoarce cu totul, daca nu patiti ca mine,o intoarceti pe bucatele.
Separt se caleste faina in putin ulei si se adauga smantana amestecata cu apa. Amestecam mereu la foc mic, adaugam si putina sare si obtinem un sos care il turnam peste omleta. Servim calduta.
Omleta de primavara pregatita de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua cartofi morcovi mazare verde sparanghel dovlecel lapte ardei sare apa
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1730 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015250 (s)