News Flash:

Cum se face omleta cu ciuperci la cuptor

4 Octombrie 2012
3945 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7601 RON (-0.0024)
USD: 4.2755 RON (+0.0117)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

8 oua
120 g sunca presata
180 g ciuperci
30 g branza data prin razatoare
1 ceapa tocata marunt
1 lingura ulei de masline
1 ardei verde tocat marunt
120 ml lapte

Mod de preparare:

Se unge cu putin unt o tava, se tapeteaza cu hartie de copt, apoi se preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Se calesc ceapa, ciupercile, sunsa si ardeii in ulei, se amesteca in jur de 5 minute, dupa care se pune compozitia in tava pregatita anterior.
Separat, se bat ouale cu sare si lapte, se adauga branza, apoi se toarna in tava. Se da la cuptor pentru o jumatate de ora. Se serveste rece.

sursa: cepapam

Citeste si Omleta cu cartofi la cuptor

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete omleta retete aperitiv retete culinare oua sunca presata lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4647 viz    0 com
3803 viz    0 com
1650 viz    0 com
1494 viz    0 com
2463 viz    0 com
2639 viz    0 com
1536 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1641 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019654 (s)