News Flash:

Cum se face o salata cu feta, ridichi si piersici

28 Februarie 2012
1323 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata cu feta ridichi si piersici
Ingrediente:

o mana de migdale
50 grame branza feta
4 piersici coapte
o mana frunze busuioc
6 ridichi
otet balsamic sau de vin
ulei de masline extravirgin
piper

Mod de preparare:

Feliaza piersicile si ridichile subtire, taie migdalele bucati si busuiocul chiffonade. Coace migdalele intr-o tigaie antiaderenta pentru cateva minute pana isi elibereaza aroma.
Amesteca ridichile si piersicile cu ulei de masline si otet ca sa se acopere bine. Pune-le pe farfurie, presara feta faramitata, busuiocul taiat fasii si piper proaspat macinat. Rezulta in jur de doua portii.

sursa reteta si fotografie: Salata cu feta, ridichi si piersici
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

migdale branza feta piersici frunze busuioc ridichi otet balsamic vin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1650 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014047 (s)