Ingrediente:
200 g
paste (taitei, macaroane, spaghete, spirale, melci, penne)
500 g
broccoli200 g
branza veche1 lingura unt
1 lingura ulei
1 catel de usturoi
sare si piper macinat dupa gust.
Mod de preparare:Pastele le fierbem in apa cu sare
al dente sau conform prospectului de pe ambalaj, apoi le clatim cu apa rece si le scurgem bine de apa. Branza o dam pe razatoarea mica, iar usturoiul il curatam de coaja, il spalam si il taie mic. Broccoli il spalam si il desfacem in buchetele cat de cat egale ca marime, il oparim timp de 1 minut in apa clocotita in care am pus si sare, apoi il rasturnam intr-o strecuratoare si il lasam sa se scurga.
Citeste si Paste cu piept de pui si sos de ciuperciIntr-o tigaie incingem putin unt si ulei si calim timp de 1 minut bucatile de usturoi, apoi adaugam buchetele de broccoli si le intoarcem usor pe toate partile 2-3 minute, adaugam pastele fierte si branza rasa si amestecam usor, condimentam dupa gust cu sare si piper si oprim focul. Pastele se servesc calde cu parmezan ras deasupra.
Reteta de
paste cu broccoli ne este recomandata de
preparatedevis.ro.
Comentarii (0)