News Flash:

Cum se face negresa

14 Octombrie 2013
7506 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 cana lapte
1 cana faina
200 gr margarina
1.5 cana zahar
2-3 linguri cacao
3 oua

Mod de preparare:

Se pun intr-o cratita pe foc margarina, laptele, zaharul si cacao si se dau in clocot. Se da deoparte si se lasa sa se raceasca. Cand s-a racit se adauga galbenusurile, faina si praful de copt si se incorporeaza. Se bat si albusurile spuma si se adauga la compozitia rezultata. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se da la cuptor la foc iute. Dupa ce s-a copt se scoate din cuptor si se lasa putin sa se raceasca. Dupa ce s-a racit reteta spunea sa oprim cateva linguri din compozitia care s-a fiert pe foc si sa punem deasupra, insa eu am topit putina ciocolata si am imprastiat-o uniform pe toata suprafata. Se presara cu nuca de cocos si se taie in forma de romburi.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1124 viz    0 com
1924 viz    0 com
1075 viz    0 com
1492 viz    0 com
2208 viz    0 com
8823 viz    0 com
1275 viz    0 com
1150 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1444 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029491 (s)