News Flash:

Cum se face mustarul de casa

10 Decembrie 2012
4321 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
3 oua
150 ml otet de mere
100 g zahar brun
180 g pudra boabe de mustar 
50 g miere
1 lingurita praf ardei iute
 
Mod de preparare:
 
Amesteca pudra de mustar cu zaharul brun si praful de ardei iute, apoi adauga otetul si mierea si continua mixarea pana obtii o compozitie omogena. Separat, mixeaza ouale, apoi adauga-le peste compozitia de mustar. Pune aceasta pasta la bain-marie, circa 5 minute, pana observi ca se ingroasa putin. Pastreaza pasta de mustar in borcane inchise ermetic, la frigider, maximum doua saptamani. Serveste mustarul alaturi de preparate din carne.
 
sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua zahar brun miere bain-marie frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1530 viz    0 com
2585 viz    0 com
7668 viz    0 com
1984 viz    0 com
1679 viz    0 com
2574 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1503 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014273 (s)