News Flash:

Cum se face muschiul de vita cu smantana

20 Iulie 2017
377 Vizualizari | 0 Comentarii
Curata muschiul de piele si de grasime, aseaza-l in tingire, cu vreo cateva felioare de slanina, o bucata de telina, vreo doua fire de patrunjel, un morcov, vreo doua foi de dafin, cateva boabe de piper si sarea necesara. Toarna ca doua parti de apa si o parte de otet pana ce se va acoperi muschiul, pune-l pe spuza si lasa-l sa fiarba, intorcandu-l din cand in cand pana ce va incepe sa scada.
Atunci scoate-l in chipul urmator: scoate muschiul si intinde-l pe o masa, latindu-l cu mana, amesteca zeama aceea si strecoar-o prin sita, pune muschiul iar inauntru, mai pune doua linguri de smantana si jumatate lingura de unt, razatura de la o jumatate de lamaie.
Pune tingirea la foc, punandu-i dedesubt si deasupra jaratic (aici eu va indic, pur si simplu, sa puneti vasul la cuptor). Lasa sa fiarba putintel, apoi serveste cu orice garnitura.

preluat de pe antena satelor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

slanina telina morcov lamaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1506 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020502 (s)