News Flash:

Cum se face musacaua in Grecia

7 Noiembrie 2013
2333 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100g branza Kefalotiri
200g faina
1 ou
150g unt proaspat de vaca
1l lapte
piper
sare
ulei de masline de Halkidiki
2 linguri pasta de rosii
2 cepe mari
250g carne tocata de vita
500g vinete
nucsoara
sare
piper

Mod de preparare:

Se curata vanata, se taie rondele, se lasa in apa cu sare minim o ora. Se prajesc rondelele in ulei si se lasa sa se raceasca. Umplutura: Tragem ceapa la tigaie, adaugam carnea de vita si o calim putin. Adaugam pasta de rosii, sare, piper. In tava unsa cu ulei asezam un strat de vinete, unul de carne tocata si acoperim totul cu inca un strat de vinete.

Acum preparam sosul bechamel:Intr-o cratita infierbantam untul, punem faina, laptele si amestecam sa nu se faca cocoloase. La primul clocot, luam cratita de pe foc, punem oul si amestecam bine. Condimentam cu sare, piper si nucusoara.

Rasturnam crema bechamel in tava si presaram din belsug kefalotiri. Coacem la cuptor la 220 grade pret de aproximativ jumatate de ora.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete internationale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1479 viz    0 com
1481 viz    0 com
1366 viz    0 com
1405 viz    0 com
2251 viz    0 com
950 viz    0 com
1212 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1489 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013734 (s)