News Flash:

Cum se face musacaua de cartofi

13 Ianuarie 2014
10710 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 cartofi mari
500 g carne tocata
1 ceapa
1 morcov
3 linguri bulion
sare
piper dupa gust
ulei pentru prajit

Mod de preparare:

Spalam cartofii si ii punem la fiert in coaja, cand sunt gata ii curatam de coaja, apoi ii taiem felii. Carnea tocata o prajim in tigaie cu putin ulei, adaugam si ceapa curatata si tocata marunt, morcovul ras, sare, piper, bulionul. Amestecam in continuu. Cand este gata formam musacaua. Punem un strat de cartofi, un strat de carne, un strat cartofi, pana terminam carnea si cartofii. Introducem la cuptor. Lasam pana se rumeneste.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1713 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020008 (s)