News Flash:

Cum se face mousse-ul de ciocolata

25 Iunie 2013
2493 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 jumatate de pahar de lapte degresat
1 jumatate de ceasca de fulgi de ciocolata neagra
1 plic de budinca de ciocolata
1 iaurt grecesc fara grasimi
1 jumatate de cana de frisca
200 g zmeura

Mod de preparare:

Amesteca 1/4 din lapte cu fulgii de ciocolata neagra si lasa-le sa fiarba la foc mic, pana cand se topeste complet ciocolata.
Separat, intr-un bol mediu, amesteca restul de 1/4 din lapte cu budinca de ciocolata si bate-le aproximativ 2 minute pana cand obtii o compozitie mai groasa. Adauga si iaurtul si amesteca aceasta compozitie cu ciocolata topita.
Mousse-ul de ciocolata neagra se serveste rece, decorat cu frisca si zmeura.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte degresat frisca zmeura foc mic ciocolata topita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2132 viz    0 com
2789 viz    0 com
2054 viz    0 com
1639 viz    0 com
2049 viz    0 com
5481 viz    0 com
1598 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1702 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032149 (s)