News Flash:

Cum se face marinata de peste sarat

20 Iunie 2013
5632 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg peste (hering, scrumbii)
1 foaie de dafin
20 boabe de piper
¼ l apa
50 ml ulei
zeama de lamaie
otet
sare

Mod de preparare:

Pestele se desareaza 3-4 ore. Dupa ce s-a desarat, i se scoate pielea si apoi carnea se separa in fileuri, trecand cu cutitul deasupra coloanei vertebrale, pe ambele parti. Dupa ce se smulg oasele, fileurile se taie in bucati de 4-5 cm. Apa impreuna cu mirodeniile se lasa sa fiarba 2 minute, se sareaza si se acreste si, rece, se toarna peste bucatile de peste, in borcan. Dupa 7-8 zile, se servesc ca aperitiv sau se pot intrebuinta la salata de cartofi cu ceapa sau de zarzavat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

peste sare aperitiv zarzavat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1665 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012584 (s)