News Flash:

Cum se face mancarica de fasole

29 August 2012
3000 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g fasole boabe
radacinoase (ceapa, morcov, patrunjel)
pasta de rosii
sare
piper
cimbru

2 foi de dafin
verdeata
1 ceasca de ulei (untura)

Mod de preparare:

Ppunem de cu seara fasolea la inmuiat; fierbem apoi, schimband mai multe ape. Adaugam radacinoasele tocate cubulete, condimentam si lasam sa fiarba. Intr-o tigaie calim in ulei 2 cepe tocate marunt, punem pasta de rosii si apoi adaugam fasolea fiarta; lasam sa mai fiarba pana scade si se formeaza un sos legat; adaugam verdeata (Patrunjel verde sau marar verde!). Cu aceasta mancarica umplem formele de mamaliguta, punem alaturi muraturi de sezon si servim fierbinte.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

fasole boabe verdeata ulei untura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3922 viz    0 com
3544 viz    0 com
2927 viz    0 com
2213 viz    0 com
2222 viz    0 com
3425 viz    0 com
2830 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1389 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015179 (s)