News Flash:

Cum se face mamaliga?

16 Aprilie 2014
2719 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g malai
1 l apa
sare

Mod de preparare:

Apa cu sarea se pun la fiert si cand clocoteste, se adauga malaiul in forma de ploaie, amestecand repede cu telul in forma de para; se amesteca mereu si dupa ce s-a pus tot malaiul, circa 10 minute, pana se ingroasa compozitia si este fiarta. Este de preferat sa fiarba la foc mic, in timp ce se pune malaiul si, dupa ce s-a amestecat circa 2 minute si s-a ingrosat putin, se lasa telul in mamaliga si se acopera cu un capac, ca sa nu sara stropi; se fierbe astfel 15 minute, amestecand din cand in cand.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete mamaliga
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1724 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028347 (s)