News Flash:

Cum se face maioneza fara ulei - Reteta cu putine calorii

16 August 2016
3822 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 galbenus de ou fiert tare
1 galbenus crud
1 lingura mustar simplu
4 -5 linguri branza de vaci
sare

Mod de preparare:

Intr-un bol pentru mixer adauga galbenusul fiert si sfarama-l bine cu ajutorul unei furculite.
Peste acesta adauga galbenusul crud si mustarul. Mixeaza totul foarte bine cu ajutorul mixerului, la viteza maxima.
Cand obtii o compozitie omogena, ce isi mareste usor volumul. Incorporeaza apoi, treptat branza de vaci, putin cate putin, mixand la viteza medie.
La final adauga sare dupa gust.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

maioneza reteta maioneza ou maioneza buna
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1636 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024394 (s)