News Flash:

Cum se face macroul la cuptor

15 Martie 2013
3033 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 bucati macrou decongelat si curatat bine
3 nuci verzi murate
1 lingura ulei
chilli
putina apa
piper
sare

Mod de preparare:

Am pus pestele in tava, dupa ce l-am sarat si piperat putin. Am adaugat apa, uleiul si nucile verzi taiate bucati. Am dat la cuptor cca 15 min. la foc mediu. L-am scos din tava si am servit cald, cu o salata de primavara.

Macrou la cuptor cu nuci verzi recomandat de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

macrou decongelat ulei chilli apa piper sare tava foc mediu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1656 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025343 (s)