News Flash:

Cum se face lichiorul Amaretto

25 Octombrie 2013
4565 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri extract de migdale
480 ml votca
100 g zahar brun
200 g zahar
240 ml apa
2 lingurite extract de vanilie


Incearca un mouse cu Amaretto si migdale.


Mod de preparare:

Amesteca apa cu cele doua tipuri de zahar si pune-le pe foc mediu, intr-o oala. Lasa-le pana cand amestecul incepe sa fiarba si tot zaharul este dizolvat. Lasa siropul sa se raceasca timp de 10 minute, apoi adauga votca, extractul de migdale si cel de vanilie. Amesteca bine. Poti pune bautura direct in sticle si sa o lasi sa se raceasca inainte sa gusti din ea.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

amaretto lichior amaretto retete amaretto
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4622 viz    0 com
2498 viz    0 com
1414 viz    0 com
1534 viz    0 com
1735 viz    0 com
2144 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1544 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020571 (s)