News Flash:

Cum se face laptele de pasare

25 Mai 2012
2604 Vizualizari | 0 Comentarii
Lapte de pasare
Ingrediente:

albusuri de la 8 oua
5 litri lapte
1 pachetel de budinca caramel
8 linguri zahar
coaja de la o lamaie
un betisor de scortisoara
(optional) praf de scortisoara

Mod de preparare:

Batem bine albusurile pana nu se mai desprinde de pe fundul lighenasului, adaugam 6 linguri de zahar si amestecam bine cu grija. Incalzim laptele intr-o cratita punem bucati de coaja de lamaie si betisorul de scortisoara. Cand laptele incepe sa fiarba se reduce focul si cu ajutorul unei linguri introducem in lapte "galuste" de albusuri, lasam sa fiarba in jur de 30 secunde pe fiecare parte. Ii scoatem cu o spumuiera pe o tavita mai adanca, si cand am terminat pe toate galustele scoatem din lapte cojile de lamaie si batul de scortisoara. Adaugam in lapte praful de budinca, 2 linguri de zahar si lasam sa fiarba 2-3min. Luam de pe foc cratita si mixam cu blenderul cat sa iasa cremos. Rasturnam crema de lapte deasupra galustelor si lasam sa se raceasca. Inainte de servire se poate pulveriza cu praf de scortisoara dupa gustul fiecaruia.

sursa: gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

albusuri lapte budinca caramel zahar cratita blenderul
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2027 viz    0 com
2923 viz    1 com
1973 viz    0 com
1726 viz    0 com
1565 viz    0 com
4293 viz    0 com
2589 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1799 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034762 (s)