News Flash:

Cum se face kebabul mediteranean

26 Februarie 2013
1921 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr carne tocata de pui
100 gr feta
1 ceapa rosie tocata
1 lingura de ulei
2 catei de usturoi
1 legatura patrunjel tocat
1 legatura menta tocata
fulgi de ardei iute
sare
piper

Mod de preparare:

 
Unge un gratar cu putin ulei si lasa-l la incins. Amesteca uleiul, ceapa, carnea de pui, usturoiul, menta, patrunjelul si feta intr-un bol. Asezoneaza cu sare si piper. Presara si fulgi de ardei iute si amesteca bine. Imparte amestecul in 10 parti si formeaza chiftele pe care le infigi in frigarui. Unge-le apoi cu putin ulei si asaza-le pe gratar. Lasa-le la fript timp de 10 minute pe fiecare parte.
Kebabul mediteranean se serveste cu salata de rosii si lipie crocanta.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

feta ulei patrunjel tocat sare piper gratar bol chiftele frigarui
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1915 viz    0 com
2960 viz    0 com
1553 viz    0 com
1802 viz    0 com
2466 viz    0 com
2797 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1508 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019520 (s)